Recruiter / Talent Sourcer

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Recruiter / Talent Sourcer die op zoek gaat naar de beste Developers om ons team te laten groeien.


Makerstreet Development bestaat uit een aantal bedrijven met ieder hun eigen specialisme in de wereld van Development. Jij gaat aan de slag voor twee van deze bedrijven: Elements en Touchtribe. Onze mensen maken ons bedrijf succesvol. Het overgrote deel van ons team bestaat uit een zeer gewilde en schaarse doelgroep: Developers. We zijn ambitieus en willen groeien, daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om aan ons team toe te voegen. Recruitment is dan ook een essentieel en continu proces wat altijd onze onverdeelde aandacht nodig heeft. 


WAT GA JE DOEN?

Je bent samen met ons team “eigenaar” van het wervingsproces van begin tot eind en behandelt elke kandidaat met respect en op een persoonlijke manier, omdat we denken dat we ons daarin kunnen onderscheiden. In ons huidige wervingsproces spelen onze medewerkers een belangrijke rol. Je bent in staat om met hen samen te werken en ze ook te begeleiden en coachen wanneer nodig. Je bent doelgericht en gedreven, maar verliest nooit het menselijk aspect uit het oog. Je bent zeer creatief en zet in wat nodig is om in contact te komen met de juiste kandidaten. Met name sourcing is belangrijk, maar denk ook aan het organiseren van toffe (vakinhoudelijke) events en het uitwerken van alle ideeën die er liggen rondom Employer Branding en Referral. Van onderzoek doen naar de markt en hoe die aansluit bij onze behoeftes tot speeddaten met junioren of deelnemen aan een stagemarkt. Uiteindelijk ligt het helemaal aan jou hoe jij het aanpakt en welke middelen je hiervoor inzet. Als het maar werkt :-).


Je bent flexibel ingesteld en bent een echte teamplayer. Ervaring in het werven in de IT markt is een plus, maar leergierigheid en de juiste werkhouding zijn voor ons veel belangrijker. Je gaat samenwerken met ervaren collega's, die je graag alle kneepjes van het vak leert.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

- We bieden je een belangrijke rol in een informeel en internationaal bedrijf vol met getalenteerde mensen.

- Jij geeft ons je enthousiasme, wij geven je er alles wat we weten van recruitment in de IT voor terug.

- Veel vrijheid om je functie zelf vorm te geven.

- Flexibele werktijden.

- Als ons kantoor weer open is, bieden we elke dag gratis lunch. Ook organiseren we regelmatig gezellige borrels en team-uitjes. We hopen dat dat allemaal snel weer kan.

- Je krijgt een super slimme en snelle Van Moof fiets.

- We stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt in je vakgebied, bijvoorbeeld door het bezoeken van een MeetUps, conferenties of kennis-sessies.

- En 'last but not least' - 25 vakantiedagen per jaar, laptop van de zaak en reiskostenvergoeding (boven 10km).


Functievereisten

WAT JE NODIG HEBT

- Je hebt een aantal jaar recruitment-ervaring. Het zou helemaal mooi zijn als die ervaring zich heeft afgespeeld bij een tech bedrijf.

- HBO werk-en denkniveau.

- Top-notch communicatieve vaardigheden.

- Een flinke dosis enthousiasme. Voor recruitment, communicatie én alles wat ‘digital’ is.

- Overtuigingskracht. Zowel richting hiring managers als kandidaten: jij staat je mannetje (of vrouwtje).

- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (vloeiend).

- Goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift (de sollicitatiegesprekken zijn mogelijk in het Engels en we hebben veel internationale collega's bij Elements).

Let op: voldoe je niet aan al onze "eisen" maar sluit de omschrijving wel goed aan bij jouw ambities, aarzel dan niet om te solliciteren :-)