Account Manager

Functieomschrijving


Heb jij een arendsoog voor commerciële kansen? Bouw je makkelijk zakelijke relaties op? En onderhoud je deze vervolgens beter dan een pensionaris zijn voortuintje verzorgt? Dan kun jij straks zomaar onze nieuwe senior accountmanager zijn.


Aangenaam

We zoeken dus een accountmanager. Een senior. Maar eerst stellen we onszelf even voor. Wel zo netjes. Mr Koreander, aangenaam. Ons copy- en communicatiebureau helpt merken hun verhaal te vertellen. De grote en de kleine verhalen. Van de ‘why’ van een merk tot de ‘cta’ op een bestelpagina: wij maken er één sprekende, overtuigende ervaring van.

Een paar trefwoorden van wat we doen? Tuurlijk, komt-ie: merkontwikkeling, communicatiestrategie, brand voice workshops, contentcoaching, UX writing, conversation design, contentstrategie, conceptontwikkeling. Nog een paar? Hier, pak aan: Resoluut, Soda studio, MakerStreet.

Want we zijn niet alleen. Mr Koreander is de schrijvende club van het MakerStreet-netwerk. Een collectief van creatieve bedrijven dat samen naar digitale perfectie streeft. Klinkt ambitieus – en dat is het ook. Samen ontwikkelen we websites, apps, content en andere digitale oplossingen voor aardig belangrijke, mooie merken en organisaties als Albert Heijn, Achmea, bol.com, CheapTickets.nl, KRO NCRV, Rabobank, Simyo en Wehkamp en een boel toffe start-ups. Samen een heel alfabet dus.


Dit ga je doen

Jij managet onze huidige klantaccounts, maar bent ook eindverantwoordelijke – in samenspraak met onze Director. Dat betekent dat je de klant bij de hand neemt en nét even een stapje verder denkt. Vanuit een adviserende rol, dus. Daarbij komt jouw natuurlijke gave om mensen voor je te winnen van pas. Want vertrouwen kweken? Dat kun jij als geen ander.

Je hebt kennis van het digitale vak waar onze creatieven in uitblinken. Het is belangrijk dat je van daaruit een commerciële vertaalslag weet te maken – om onze diensten goed te verkopen. Je stort je met name op onze huidige projecten, maar pak vooral ook de ruimte om nieuwe business aan te boren. Want daar scoor je bonuspunten mee.

Vereisten

Dit zoeken wij

Maar genoeg over ons. Tijd om het over jou te hebben.

 • Je bent in het bezit van een HBO/ WO-diploma
 • Hebt minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager of business developer
 • Bent commercieel gedreven en hebt salestechnieken die Cialdini doen blozen
 • Bouwt gemakkelijk relaties op onderhoudt deze voor de lange termijn
 • Stelt de juiste vragen en vertaalt zo moeiteloos de behoeften van klanten naar onze diensten
 • Wordt door anderen beschreven als ambitieus, flexibel, resultaatgericht, zelfstandig en nog veel meer bijvoeglijk naamwoorden
 • Belangrijke pre: je hebt ervaring in de wereld van copy, communicatie en/of digital agencies


En dit krijg je van ons

 • geld, natuurlijk
 • een jaarlijks opleidingsbudget
 • een netwerk van bloeiende bedrijven met meer dan 300 vakidioten
 • een hoop feesten en een jaarlijks tripje naar het buitenland
 • een heerlijk lunch bij Fred