Business Developer

Job description

Saxum wil verder groeien en daar hebben we het - in positieve zin - druk mee. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste Business Developer in Amsterdam! Heb je ervaring met sales en accountmanagement? Lijkt het je leuk om gave interim projecten binnen te halen door de samenwerking met bestaande klanten uit te bouwen en ons klantportfolio te laten groeien met nieuwe merken? Wacht jij kansen niet af, maar creëer je ze zelf? Wie weet is deze rol jou dan op het lijf geschreven.

Job requirements

Zo is het om bij Saxum te werken

Saxum is geen detacheerder, maar een digital interim agency. Qua karakter lijken wij veel op een bruisend digitaal bureau: groot genoeg voor gave opdrachten, klein genoeg voor veel gezelligheid. Bij ons werken 40+ UX Designers, Marketeers en Developers. Deze digitale makers zijn bij Saxum in dienst en gaan als externe expert aan de slag bij onze klanten. Van grote merken tot snelgroeiende startups. Hier werken ze in Scrum teams op interim basis mee aan de ontwikkeling van diverse digitale producten, of een gedeelte van zo’n product.

Business development werkzaamheden

Als Business Developer ben je onderdeel van ons hechte kantoor team in Amsterdam. Een snelle omgeving met een platte structuur, waar je je pak thuis mag laten maar je sneakers aan, en waar we niet op gongs slaan bij een deal maar wel onze successen vieren. Samen faciliteren wij onze interim-collega’s. Van het aantrekken van gave opdrachten en nieuw talent, tot persoonlijke ontwikkeling en coaching.

In de rol van Business Developer bij Saxum zet jij jouw enthousiasme en commerciële vaardigheden in om mee te bouwen aan sterke samenwerkingen voor nu en in de toekomst. Jij bent een echte aanpakker en gaat actief op zoek naar kansen in de markt. Je gelooft niet in blind cv’s schuiven, jij snapt hoe onze digitale makers waarde kunnen toevoegen en hoe we klanten kunnen ondersteunen (vertellen we je graag meer over 😉). Je vindt het leuk om hierover in gesprek te gaan met bestaande en potentiële opdrachtgevers, aan de telefoon of op locatie. Doelstellingen schrikken jou niet af, maar motiveren je. Met jouw aanstekelijke energie, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen weet je deze doelstellingen om te zetten in mooie opdrachten voor onze digitale makers.

Wat zoeken we?

 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een rijbewijs;
 • Je hebt ervaring met sales en accountmanagement;
 • Werkervaring binnen de digitale branche is een pré, maar geen vereiste;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je bent tijdens de vrijmibo graag van de partij.

Wat bieden we?

 • Veel vrijheid in het vormgeven van je functie en de invulling van je agenda;
 • Een hoop enthousiaste collega's en een hecht team;
 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, jaarlijks studiebudget, 25 vakantiedagen, laptop en telefoon;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en fantastische feesten en reisjes.

Enthousiast?

We ontvangen graag jouw CV en motivatie! Wie weet drinken we dan binnenkort een 'bakkie' om kennis te maken. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Anne Mühren, Managing Partner. Tot snel 👋

📞 +31 6 52 50 49 40
✉️ anne@saxum.nl