Inhouse Recruiter

Job description

De Recruiter recruit een Recruiter. Ook bij ons en als je doorleest, wordt het misschien wel een aangename verrassing.

Job requirements

Zo is het om bij Saxum te werken

Wij zijn groot genoeg voor de tofste projecten en tegelijkertijd klein genoeg voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Onze Designers en Developers zijn in vast dienstverband en gaan op interim-basis aan de slag bij onze opdrachtgevers. Met 45 Saxum’ers is het altijd gezellig. Op kantoor werken, borrels, spelletjesavond, jaarlijkse feesten; you name it.

Geen commissie-gedreven hires en geen gong waar je erop los slaat als je een deal hebt. Wat dan wel? Een inkopper; een passie voor je vak en een empathisch vermogen. Jij vindt namelijk het menselijke aspect het allerleukste in jouw vak. Je neemt ownership en zorgt ervoor dat ons design & development team verrijkt wordt met talentvolle designers & developers. Dit doe je uiteraard niet alleen, want wij worden partners in crime en runnen wij samen onze “Recruitment Toko”. Daarnaast ben je onderdeel van “het kantoorteam” met Anne, Sjoerd, Edwin, Iris en Mercedes. Met dit hecht team zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z bij Saxum wordt geregeld.

Ook belangrijk, dit ben jij

Van nature ben je een verbinder. Je wil de potentiële collega’s laten ervaren wat jij ervaart. Namelijk onze persoonlijke en mensgerichte aanpak. Geen all-in-one oplossing, maar juist maatwerk in de carrière van (nieuwe) Saxum’ers. Met jouw aanstekelijke energie vind je het fijn om door te pakken en te schakelen, want de lijnen zijn bij ons lekker kort. 

De huidige arbeidsmarkt is alles behalve gezellig, toch komt #opgeven niet voor in jouw feed. Als een ware sourcing queen/king weet je onze doelgroep haarfijn te vinden. Je hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, want als geen ander weet je dat niets vervelender is dan benaderd te worden met een standaardtekst. Daarnaast volg je continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment en design & development, zodat je haarfijn kan inspelen op de huidige arbeidsmarkt én het employer branding.

De 3 good to knows

  • HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat je van ons mag verwachten

Een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jij hebt namelijk de regie over jouw eigen agenda en resultaten.

Uiteraard ontvang jij een passend salaris. Een MacBook Pro en een iPhone vinden wij vanzelfsprekend. Naast 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), ontvang je ook een uitstekende pensioenregeling en een jaarlijkse opleidingsbudget.

Kom je graag met de auto, OV of fiets naar kantoor? We got you covered; dekking van je reiskosten in de vorm van een KM-vergoeding of een OV-business card én een blitse VanMoof SmartBike.

Laten we kennismaken

Recruiters onder elkaar wordt het vast een leuk gesprek. Als je hebt gereageerd om mijn partner in crime te worden, neem ik uiteraard contact met je op. Heb je vragen? Dan hoor ik graag van je op 06-11212249 (een app is zo gestuurd) of per mail naar tiffanyso@saxum.nl. Tot snel 👋🏻