Medior Front-end Developer

Functieomschrijving

Draai jij, als frontend developer, je hand niet om voor de (door)ontwikkeling van nieuwe producten, en ben je op zoek naar meer dan alleen code tikken? Werk je graag zelfstandig, maar vind je een hecht team om op terug te kunnen vallen (of een biertje mee te drinken) ook wel erg fijn? Lees dan vooral verder, want wie weet ben jij onze nieuwe Front-end Developer!


Wie zijn wij?

Bovenal zijn wij Touchtribe. Touchtribe is de web development club binnen MakerStreet die bestaat uit een groep van gedreven frontend developers. Wij bouwen digitale oplossingen voor scale-up en corporate innovaties. Wij maken bedrijven gelukkig met snelle en slimme oplossingen. Van e-commerce platformen en CMS-en tot een snelle responsive website. Maar naast dat we onze eigen toko hebben genaamd Touchtribe, zijn we onderdeel van een groter geheel: MakerStreet.


Dit geeft ons de kans om de A-Merk klanten te bedienen met de tofste projecten in de markt. MakerStreet is een Amsterdams collectief van top agencies dat samen naar digitale perfectie streeft. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Jij dus op front-end. Wij zijn dan ook geen full-service agency, maar een netwerk van specialistische bureaus. Samen ontwikkelen we websites, apps, content en andere digitale oplossingen voor aardig belangrijke, mooie merken en organisaties als Albert Heijn, Fit for Free, Essent, Nationale Nederlanden en KRO-NCRV, om er maar een paar te noemen.


We hebben een toffe homebase waar we met verschillende digitale specialisaties zitten. Naast het werken aan mooie digitale producten is er ook altijd wel tijd voor een potje Mario Kart en hebben wij altijd een vrijmibo bij Fred! Ons eigen, door Makerstreet gerunde, cafe/restaurant.


Wat zoeken wij?

Een medior frontend developer die verschillende JavaScript frameworks, zoals React en Vue al goed kent. Misschien nog niet helemaal als je broekzak, maar je zit er dicht tegenaan. Heb je ervaring met het bouwen van een headless website of webshop, dan worden we helemaal enthousiast. 


Wat ga je doen?
In goed gezelschap werk je aan verschillende projecten. We werken niet vóór klanten, maar mét klanten. Als een team dus. Zo komen we tot het beste resultaat. Je werkt aan websites, portals en webshops. We gebruiken vooral React en NextJs in combinatie met headless backend systemen, zoals Contentful, StoryBlok en BigCommerce. En omdat onze back-end tak alle integraties voor haar rekening neemt, kun jij je volledig focussen op de front-end.


Wat breng jij mee?

  • Je hebt 3-5 jaar ervaring opgedaan in coderen;
  • Denkt en werkt op HBO-niveau of hoger;
  • Ervaring met React en/of Vue is een pré;
  • Ervaring met API-architectuur is ook een pré;
  • Hebt bij voorkeur ervaring met headless systemen, zoals Contentful, StoryBlok, BigCommerce, ShopifyPlus of vergelijkbaar;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;

Functievereisten

.