Mendix Consultant

Functieomschrijving

Ben jij altijd ‘on top of trends’ als het aankomt op tech? Bijt jij je graag vast in complexe vraagstukken en stop je niet met puzzelen tot je précies weet hoe iets werkt? Weet je de vóór -en nadelen van het gebruik van een ‘low-code’ platform als Mendix, en heb je hier ook al eerder in gewerkt? Dan kan deze rol als Mendix Consultant wel eens geknipt zijn voor jou!


Wat ga je doen?

Als Mendix Consultant bij Webflight Interim ga je aan de slag met de (door)ontwikkeling van digitale applicaties vanuit ‘low-code’ platform Mendix. Dit doe je op locatie bij de klant. Wisselende projecten, op wisselende locaties. ‘Legaal jobhoppen’ dus, maar dan met meters die wél goed staan op jouw cv. Van het bouwen van een gehele nieuwe applicatie, tot een intergratie tussen low-code en back-end. Of soms gewoon ondersteuning aan je Webflight-collega’s op onze Amsterdamse 'homebase'. Welke projecten jij gaat doen bepalen we samen, in overleg. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en staat zelfontwikkeling centraal.


Wie zijn wij?

Webflight Interim; de nieuwste toevoeging aan het Makerstreet-collectief. Binnen deze Full-Specialism Agency zijn wij dé go-to voor al je slimme Mendix-oplossingen. Dit ‘low-code’ platform zetten wij in om mooie en zinvolle digitale producten te ontwikkelen. Producten waar je blij van wordt. Als klant, maar zeker ook als gebruiker. 

Wij geloven in ‘innovation by making’. Een diepgaande overtuiging dat het succes van de innovatie strategie ligt in het creëeren en testen van nieuwe producten en diensten. Waar Webflight in-house werkt, vertonen wij bij Webflight Interim onze magie op locatie bij de klant.

Webflight Interim is nog vol in ontwikkeling, en mede daarom is er ook veel ruimte voor jouw input. Ideeën of verbetervoorstellen? Kom maar op! Bij ons heb je de vrijheid van een start-up, maar dan zónder de onzekerheid. Gesterkt door onze Makerstreet broertjes -en zusjes bedienen wij A-merk klanten en streven wij naar digitale perfectie. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied; Mendix dus, in dit geval.

Vereisten

Wat breng je mee?

· Je hebt aantoonbare ervaring met Mendix: minimaal 1 à 2 jaar professionele werkervaring;

· Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands;

· Je bezit over een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur binnen IT;

· Je hebt verstand van bedrijfsprocessen en datamodellen;

· Je hebt kennis van architectuur-modellen;

· Je bent bij voorkeur al in het bezit van je Advanced-certificaat (of wil -en kan dit op zeer korte termijn behalen);

· Je zet de wensen van de klant moeiteloos om in passende Mendix-oplossingen, zónder de eindgebruiker uit het oog te verliezen.


Wat krijg je van ons?

· Een kijkje in de keuken bij aansprekende opdrachtgevers, van start-up tot corporate;

· De kans om Webflight Interim verder op te bouwen;

· Een fijne club collega’s om op terug kunnen vallen en een biertje mee te drinken;

· Onderdeel van een ambitieus digitaal netwerk genaamd Makerstreet;

· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiebudget, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop en al het andere wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen;

· De kans om een portfolio en CV op te bouwen waar je indruk mee maakt;

· Een VanMoof Smartbike;

· Kennisdeling, veel leuke uitjes en regelmatig meet-ups, die we zélf organiseren;

· En natuurlijk je salaris. Ook als je even geen project hebt.


* Please note: due to the nature of this job, only candidates who are fluent in Dutch and living in the Netherlands will be taken into consideration.