Mendix Trainee

Functieomschrijving

Onderneem jij stappen vanuit logica?Kon jij als kind ook nooit kiezen tussen lego of computeren? Lijkt het jou tof om mooie digitale producten te bouwen? Maar wil jij niet de hele dag code kloppen? Dan is de startersfunctie als Mendix developer bij Webflight wellicht iets voor jou.


Je hoeft nog geen ervaring te hebben met Mendix, maar je hebt wel iets met technologie. Bij Webflight hebben we namelijk een Mendix trainings programma dat je gaat doorlopen. Je gaat de basis van Mendix leren en we gaan er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk je Mendix certificaten kan gaan halen.


Als je dit een beetje onder de knie hebt, ga je als low-code developer aan de slag en ben je van begin tot eind betrokken bij het ontwikkelen van een website of applicatie. Je gaat niet alleen aan de slag met het ontwerpen van een het product, maar neemt ook de rol van consultant op je om bij de klant hun wensen in kaart te brengen.


Wie zijn wij?

Wij zijn Webflight. Een club van Mendix developers die er van houden om mooie en zinvolle digitale dingen te maken. Wij zijn geen standaard development club. Aangezien we met Mendix werken, werkt het bij ons net even anders. We zijn geen code kloppers, maar werken op een analytische manier en leggen verbanden aan elkaar door middel van low-code.


Bij Webflight streven we ernaar een organisatie te zijn waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat we doen en natuurlijk plezier hebben met de collega’s met wie ze werken. Daarnaast heb je bij ons de vrijheid van een start-up, maar we zijn ook onderdeel van een groter geheel: MakerStreet.


Dit geeft ons de kans om de A-Merk klanten te bedienen met de tofste digitale projecten in de markt. MakerStreet is een Amsterdams collectief van top agencies dat samen naar digitale perfectie streeft. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Jij dus in Mendix.Vereisten

Wat moet je kunnen?

We verwachten van jou nog niet dat je een Mendix specialist bent, maar wel dat je graag de uitdaging aangaat om dit te leren. Maar wat breng je dan wel mee? Je bent communicatief en staat graag in contact met klanten. Je bent scherp en durft ook kritisch te zijn. Daarnaast wil je graag in een leuk vast team werken met specialisten.


Wat nog meer?

 • Een afgeronde WO opleiding, beta gericht;
 • Je hebt affiniteit met digitale transformaties of wilt hier graag in betrokken worden;
 • • Je kunt tegen een stootje. Tijdens het hele proces houd je het hoofd koel en schiet niet in de stress van een naderende deadline;
 • Goede motivatie om met low-code aan de slag te gaan.


Wat krijg je van ons?

 • Trainings traject tot Mendix developer;
 • Werken met een vast team van specialisten op onze homebase;
 • Een leuke ambitieuze club met daarachter een groot digitaal netwerk;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiebudget, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop en al het andere wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen;
 • De kans om een portfolio en CV op te bouwen waar je indruk mee maakt;
 • Een VanMoof Smartbike;
 • Wekelijkse borrels, veel leuke (design)uitjes en regelmatig meet-ups, die we zelf organiseren;

Interesse? Solliciteer direct op de onderstaande knop. Of heb je vragen? Stuur dan een bericht naar nienja@makerstreet.nl .