Project/programma manager

Job description

Ben jij een ervaren Digital Project Manager of Scrum Master, klaar voor de volgende stap? Wil jij mooie uiteenlopende klanten helpen met impactvolle oplossingen? Klinkt werken met een grote veelzijdigheid aan de allerbeste digitale specialisten jou als muziek in de oren? Mooi! Want dan is deze rol als Programma Manager bij MakerStreet misschien wel dé uitgelezen kans voor jou.


Wie zijn wij?

Wij zijn MakerStreet, een bruisend Amsterdams collectief van 16 specialistische agencies, die samen de tofste digitale producten maken. Dat we hier goed in zijn blijkt, want we groeien hard. Ondanks dat we dat natuurlijk ontzettend tof vinden, brengt het ook een hoop werk met zich mee. Daarom zoeken wij een strategische Project/Programma Manager.


Onze ideale kandidaat:

Is een enthousiaste veranderaar die graag op zowel strategisch als tactisch niveau wil denken, ontwikkelen en handelen. Je bent van nature een netwerker en weet snel relaties en vertrouwen op te bouwen, zowel binnen -als buiten het MakerStreet netwerk. Als Project/Programma Manager is het jouw hoofdtaak om alle verschillende projecten en programma’s in goede banen te leiden. En natuurlijk om al onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Je bent het aanspreekpunt voor alle afdelingen en de bijbehorende partners, en werkt nauw samen met de collega’s van zowel Sales, Account -als Projectmanagement. Je coacht zowel de klant om tot sterke(re) resultaten te komen, als onze specialisten om zich verder te ontwikkelen. Jij bent er voor ze als het nodig is, bijvoorbeeld voor advies of ondersteuning. Kortom; je stuurt, overziet, regelt en weet van alles wat. Waar reuring is ben jij -én andersom ;-).

Job requirements

Dit lijstje vink je (grotendeels) af:

 • Je hebt ervaring met grootschalige digitale en creatieve projecten, bij voorkeur binnen een agency met soortgelijke klanten.
 • Je kunt abstract denken in structuren en patronen om daarna eenvoudige en concrete oplossingen te formuleren die je mensgericht en met overtuigingskracht naar voren brengt.
 • Je hebt een stevige theoretische basis in verschillende methoden (Agile en Waterval) op het gebied van Project-, Programma-, Change- en Portfolio Management. Door deze ervaring weet je welke methode toe te passen in de juiste context en creëert draagvlak bij de vele stakeholders.
 • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar met een afgeronde (commerciële) studie.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een IT Project (Management) omgeving waarin je ervaring hebt opgedaan met het coachen van (digitale) professionals.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en zakelijk Engels.
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.


En daar staat natuurlijk ook wat tegenover:

 • Wij bieden je een afwisselende, uitdagende en belangrijke rol in een informeel bedrijf vol getalenteerde collega’s.
 • Jij geeft ons je enthousiasme, wij geven je er alles wat wij weten van Project -en Programma Management voor terug.
 • Veel ruimte en een budget om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat prettig vindt. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen en op de hoogte te blijven van wat er speelt in je vakgebied, bijvoorbeeld door het bezoeken van Meet-ups, conferenties of kennissessies.
 • Een bruto salaris tussen +- €4000 en €5500 per maand (o.b.v. een dienstverband van 40 uur) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Dagelijkse verse goedverzorgde lunch van onze eigen lunchroom. Daarnaast hebben we een kast voor gezonde -en minder gezond snacks tot je beschikking. Ook organiseren we regelmatig gezellige borrels en teamuitjes.
 • Verder bieden we 25 vakantiedagen per jaar, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een mooie laptop en telefoon van de zaak.
 • En ‘last but not least’: een superslimme en snelle VanMoof fiets 🚲.


Zit je nog steeds wild ja-knikkend achter je scherm? Super! Dan horen wij graag wat jou zo enthousiast maakt. Eerst liever nog wat vragen? Programma Manager Wouter denkt graag met je mee: 0611264253 / wouter@makerstreet.nl.