Stagiair(e) Communicatie

Job description

Dit ga je leren
Tijdens deze stage ga jij aan de slag met online marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot website en het schrijven of creëren van content. Jij zorgt er samen met het team voor dat de marketing van Noun verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden. Verder ondersteun je ook met andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld eventmanagement en/of HR werkzaamheden als recruitment en vacature teksten schrijven. Dit maakt deze stage uitdagende en divers.In het kort taken die (o.a) hierbij komen kijken:
- Het bedenken en creëren van content (veelal tekstueel) voor de website en social media
- Het optimaliseren van de website en de socials waar nodig
- Het eventueel opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
- Het beheren van de social media pagina’s op LinkedIn en Instagram
- Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven
- Ondersteunen met andere werkzaamheden zoals eerder omschreven


Ben jij de stagiaire die ik zoek, of ben je benieuwd naar meer informatie? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!


Zo ziet jouw dag eruit
Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat Noun met de input van jouw werkzaamheden meer rendement haalt uit de online marketing en communicatie activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt waar nodig. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf. Geen dag is het zelfde tijdens deze leerzame stage!Het is bij deze stage mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken als je dit zou willen.

Job requirements

Dit ben jij

  • Je hebt affiniteit in online marketing en communicatie
  • Proactief en energiek
  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Communicatief vaardig (gesproken en geschreven)


Over dit bedrijf
Noun is actief als interimpartner voor haar klanten en er werken 28 medewerkers bij het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als hardwerkend maar informeel.Je krijgt bij ons een goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.Daarnaast zijn we ook nog eens goed te bereiken met het openbaar vervoer!
  • 20+ medewerkers
  • Open en informeel
  • Gezellig team die ook na werk leuke dingen doen