Talent Scout Data

Job description

Voor de sociale persoonlijkheid met ambitie

Het klinkt cliché, maar dat is het met clichés: ze kloppen vaak. Dus hold on, hier komt 'ie: we are looking for a personality, not skills. We zoeken voor deze rol als ‘Talent ’scout’ namelijk vooral iemand met een energieke, spontane en sociale persoonlijkheid die samen wilt groeien. Dus nog geen ervaring als recruiter, maar wel de ambitie om een top recruiter te worden? Komt goed, die skills leren wij je wel 😃.

Wie zijn 'wij' dan?

Wij zijn Always be learning. Always be learning is de data club binnen MakerStreet, bestaande uit data analisten, -scientists, -engineers én andere specialisten die leven voor de data. In de afgelopen 2,5 jaar zijn we gegroeid van 1 naar 18 ABL'ers en onze ambities zijn groot. Wij zijn een team dat altijd in ontwikkeling is en er is veel ruimte voor jouw input. Samen bouwen aan onze expertises op het gebied van data en van elkaar leren staat bij ons hoog in het vaandel.

Je ervaart bij ons de spirit van een start-up met de zekerheid van een grote organisatie: MakerStreet. Dit geeft ons de kans om de A-Merk klanten te bedienen, met de tofste opdrachten in de markt. MakerStreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Jouw kans om met ons mee te groeien ligt hier.


Wat ga je doen?


Dat groeien gaat niet vanzelf. In deze tijden is het vinden van nieuwe data toppers een echte topsport geworden. Wij bereiken potentiële kandidaten via diverse kanalen: onze vacatures op verschillende platformen, via persoonlijke berichten op LinkedIn, het organiseren van meet-ups, posts op de social media kanalen, ons eigen netwerk, het interne referral programma en via samenwerkingen met externe bureaus.

Jij gaat Always be learning helpen met groeien door de leukste en beste data specialisten te enthousiasmeren om bij ons te komen werken. Dit doe je door nieuwe kandidaten te zoeken op LinkedIn, creatieve nieuwe manieren te bedenken om kandidaten te vinden, kennismakingsgesprekken voeren, netwerken onder het genot van een koffie of biertje en events organiseren. Kortom, een rol waar jij als sociaal persoon energie van krijgt!

Job requirements

Waar kan je bij ons op rekenen?

 • Een platte organisatie met doorgroeimogelijkheden waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt;
 • Een ongekend goede werksfeer met feestjes, sport events, borrels, yoga sessies en een jaarlijks uitje naar het buitenland;
 • Een prachtig helemaal-van-deze-tijd kantoor aan het randje van de Amsterdamse zuid-as, met veel groen, goede koffie, luxe lunch en gezonde (en ongezonde) snacks;
 • Een jong en gezellig team waar nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals volledige reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, pensioenopbouw, een mobiele telefoon en laptop die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 2.500,- met een persoonlijk plan om je te blijven ontwikkelen en daarnaast organiseren we regelmatig in-house trainingen en kennissessies;
 • Een hippe VanMoof smart-bike van de zaak;
 • En natuurlijk een lekker salaris.

Jouw achtergrond & drive

 • Je bent communicatief sterk, sociaal en spontaan. Je krijgt energie van nieuwe mensen leren kennen;
 • Uit je werkervaring blijkt dat je goede sociale skills hebt;
 • Je hebt interesse in de datawereld;
 • Je hebt HBO werk en denkniveau;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent ambitieus en hebt een drive om samen te groeien;

Word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer direct! Toch liever eerst nog wat vragen? Stuur een mail naar giorgia@alwaysbelearning.nl, bel Giorgia via +31 6 1045 6559 of stuur direct een WhatsApp door hier te klikken.


*Please note, for this job it is required that you can speak and write Dutch fluently.