Typescript Developer

Functieomschrijving


Techtribe zoekt een Typescript developer die aan de slag gaat met het bouwen van de Cloud Native Commerce. Jouw interesses liggen daarmee in het gebruik van de nieuwste technologie. Vandaar ben je op zoek naar een omgeving waar je cloud native kan werken om commerce platformen te bouwen.


Wie zijn wij?

Bovenal zijn wij TechTribe. TechTribe is de Commerce club binnen MakerStreet die bestaat uit een stuk of tien super gedreven back-end developers. Wij zijn gespecialiseerd in Commerce op PHP, denk daarbij aan Magento2 en Symfony. De laatste tijd hebben wij gezien dat zowel klanten als ontwikkelaars een andere kant op willen. Vandaar dat wij een transitie zijn gestart naar cloud native commerce op SaaS commerce platforms. Ook wel API-first. Daarvoor zoeken wij talent die ons kan helpen dit op te zetten.


Goed om te weten is dat TechTribe een zus heeft, TouchTribe, gespecialiseerd in API-first frontends. Denk hierbij aan React/ NextJs/ Contentful. Zo wordt bij elk platform de frontend door TouchTribe gebouwd waarbij TechTribe de focus ligt op backend development. Maar nu gaan we de stap maken richting de cloud en om alles vanuit daar direct op te bouwen.


Naast TouchTribe zijn we onderdeel van een groter geheel: MakerStreet. Dit geeft ons de kans om de A-Merk klanten te bedienen met de tofste projecten in de markt. MakerStreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies dat samen naar digitale perfectie streeft. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Wij zijn dan ook geen full-service agency, maar een netwerk van specialistische bureaus. Samen ontwikkelen we websites, apps, content en andere digitale oplossingen voor aardig belangrijke, mooie merken en organisaties als Albert Heijn, TMG, FinancialLease, Rabobank, HelloFresh en Spaces, om er maar een paar te noemen.Vereisten

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een developer die ons gaat meehelpen Cloud Native Commerce op te zetten. Je bent graag bezig met de nieuwe ontwikkelingen en deze dan ook snel in de praktijk toe te kunnen passen.


We vragen niet van je om de hele dag code te kloppen, maar zijn op zoek naar iemand die energie haalt uit het onderzoeken en leren van nieuwe technologieƫn.


Must have:

 • Ervaring met Typescript en en mooi meegenomen is als je ook nog andere talen kent;
 • Kennis van de Cloud, bij voorkeur AWS;
 • Ervaring met API ontwikkeling in multidisciplinaire teams. Denk hierbij aan documentation first, testing, mocking, REST, GraphQL;
 • Hebt kennis van verschillende architectuurprincipes als SOLID, microservices, reactive, 12 factor, e.d.;
 • Je bent klantgericht en kijkt graag mee naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden die geboden kunnen worden.


Wat mooi meegenomen is:

 • Ervaring met het bouwen van Commerce platformen;
 • Shopify plus;
 • CommerceTools;


Wat krijg je daarvoor terug?

Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen -Maarliefst 4 uur per week om aan eigen ontwikkeling te werken.

 • Een gezamenlijke lunch;
 • Een inspirerend netwerk van bloeiende bedrijven en vakidioten;
 • Een hoop feesten en een jaarlijkse tripje naar het buitenland;
 • Een laptop en een telefoon naar keuze;
 • Een VanMoof fiets šŸš².


Interesse? Solliciteer direct! Heb je nog vragen? Dan mag je deze richten aan nienja@makerstreet.nl